De bedste ideer til sommerferie med social distancering

I Danmark ser vi frem til en anderledes sommersæson i år. Samtlige begivenheder der plejer at præge sommerferien, er enten aflyst eller udskudt. Det blev blandt andet et midlertidigt farvel til landets festivaler, sportsbegivenheder og foreningslivet.

I stedet står mange overfor en sommersæson, med social distancering – og hvad skal man så foretage sig? Det giver vi to konkrete bud på, lige her.

Den oplagte – gå i haven

At opretholde en afstand til mennesker kan være svært. Især hvis man bor mange sammen, eller går tæt op af hinanden. Derfor har alle dem med en have, en gylden mulighed for at kunne distancere sig, ved at gå i haven. Uanset om man har en lille have, eller har flere tønder land at gøre godt med, er det altid en befrielse for de fleste. Hvis man er kommet bagud med have projekter, som en ny terrasse eller opsætning af et drivhus, kan man roligt prioritere disse ting i en tid, hvor man ikke går glip af noget. Særligt er projekter der tager noget tid, en rigtig god ide. Hvis man f.eks gror grøntsager til eget forbrug, vil man skulle bruge noget tid over en længere periode til at passe og pleje ens planter. Dette er samtidigt et rigtigt hyggeligt projekt, hvor man kan følge udviklingen af ens egne planter over tid. Til sidst, får man fornøjelsen af at spise noget man selv har dyrket.

Uanset hvad man vælger, er blot følelsen af barre teer i græsset, en befrielse for alle.

Indendørs projekter – optimer forholdene i huset

Udover udendørs projekter, bør man lave en liste over de ting man mangler inde i huset. Sommeren i Danmark er kort, og derfor ved alle at man skal indfri sig med at være indendørs det meste af året.

Listen kan bestå af alt fra at male værelser, gøre hovedrent til at opsætte lamper. Sidstnævnte er en rigtig god ide, da en belysning generelt gør til én gladere og mere positiv. Sidder man meget af tiden i en mørk stue eller et mørkt kontor, tager det hurtigt på humøret. At opsætte belysning som lamper, LED’er eller spots i de værelser der ikke har naturlig belysning, kan derfor være en rigtig god ide. Man vil opleve at vinteren bliver nemmere at overkomme, og chancen for en vinterdepression bliver mindsket betydeligt.

Klik for at anmelde guiden
[i Alt: 0 Gennemsnit: 0]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *