Er links vigtige ift. synlighed i søgemaskiner?

Hvis du arbejder med markedsføring, har du nok hørt om SEO og har kendskab til, at det er noget, der er vigtigt for at klare sig godt. Men har du styr på alle de ting, der hører ind under SEO? Hertil er der nemlig noget, der hedder linkbuilding, og det er noget, som ikke alle har kendskab til. Giv din markedsføring den bedste chance ved at sørge for, at du ikke er en af dem.

Gør din side mere attraktiv

Ved at sørge for, at der er flere sider, der linker til din hjemmeside, kan du gøre din hjemmeside mere attraktiv for søgemaskinerne. Linksne virker nemlig som ”stemmer”, der hjælper din hjemmeside med at se mere ”populær” og relevant ud. Det gør, at søgemaskinerne vil prioritere din hjemmeside blandt søgeresultaterne, og din hjemmeside vil derfor blive placeret højere oppe og dermed få flere besøgende.

Placeringen blandt søgeresultaterne har en stor effekt på, hvor mange, der klikker på din side. Der er langt større sandsynlighed for, at folk klikker på din side, hvis den ligger i toppen af resultaterne, end hvis den ligger i bunden, og især end hvis den ligger på side nummer to. Det kan altså godt betale sig at bruge linkbuilding i din markedsføring og sætte dig godt ind i, hvordan det virker. Læs meget mere om linkbuilding og links her.

Mange steder at tage fat

Linkbuilding er enormt effektivt, men der er desuden masser af andre steder, hvor man kan tage fat, når det kommer til at gøre ens side mere attraktivt blandt søgeresultaterne. Det kan for eksempel være i form af de tekster, der står på dine hjemmeside, hvor valget af ord kan gøre rigtig meget i forhold til, hvor relevant, din side kommer til at blive betragtet som værende.

Når du  laver markedsføring til din hjemmeside, bør du altså inkludere masser af forskellige tiltag, og linkbuilding bør være en af dem.

Klik for at anmelde guiden
[i Alt: 0 Gennemsnit: 0]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *