Et godt regnskabsprogram til små opstartende virksomheder

Et godt regnskabsprogram til små opstartende virksomheder

Når man har en virksomhed, er det rigtig smart at have et godt regnskabsprogram at arbejde. Det er også muligt at gøre det i et simpelt regneark, men det kommer ofte med en masse problemer, som nemt ville kunne være undgået. Få klaret regnskabet hurtigt og nemt med det helt rigtige program og det behøver ikke koste dig noget som helst!

Regnskabsføring er noget af det der kan tage en masse tid og energi, som ellers kunne blive brugt på langt federe ting. Med det helt rigtige regnskabsprogram går bogføringen let som en lej og det tager langt kortere tid. Læs mere om hvorfor du burde få dig et regnskabsprogram og hvilke fordele og ulemper der er ved nogle forskellige. Du kan også gå til https://regnskabsprogrammerne.dk/gratis-regnskabsprogram/  og læse mere.

Billy

Billy Basics er en helt gratis udgave af regnskabsprogrammet Billy. Denne version har basisfunktionerne for at kunne føre regnskab og for mindre virksomheder er det også alt hvad du behøver. Så du behøver slet ikke putte en eneste krone ned for at få dette program, det står bare og venter på dig. Du kan prøve det ud, og se om det er noget, der fungere for dig. Bogføring behøver slet ikke koste penge, klik her hvis du vil lære mere.

Billy Premium er så den fulde version af programmet. Her får du nogle flere værktøjer med på vejen, som gør det endnu nemmere at føre regnskab, og det hele går bare lidt hurtigere. Programmet koster dog også 195 kroner om måneden, i modsætning til Basics versionen, som er gratis. Det kan dog give mening at opgradere til Premium, når virksomheden har vokset sig noget større, fordi det går hurtigere med Premium. Og du behøver slet ikke bekymrer dig om at skulle skifte program, du kan bare opgradere dit abonnement.

Dinero

Dinero har ligesom Billy en gratisudgave der hedder Dinero Starter. Ligesom Billy Basics, så er der de basisfunktioner, som man kan prøve ud, og se om brugervenligheden passer til dig. Disse to programmer indeholder mange af de samme ting, og det er derfor mest en smagssag hvilket et man foretrækker.

Dinero Pro er betalingsudgaven af programmet og koster en smule mere end Billy. Her får man igen flere funktioner, der får det hele til at gå lidt nemmere. Programmet koster 197 kroner om måneden, så der er ikke den store forskel på de to. Men du kan altid afprøve gratisudgaven, find ud af hvilket program du synes fungere bedst for dig og få din bogføring til at køre på skinner.

Klik for at anmelde guiden
[i Alt: 0 Gennemsnit: 0]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *