Gør din hjemmeside og dig selv en tjeneste

Har du en dansk hjemmeside? Burde du så ikke gøre det klart for dine kunder, hvor din hjemmeside kommer fra? Det vil både være en fordel for din virksomhed og dine kunder.

Det giver din hjemmeside et kvalitetsstempel, som ikke alle kan byste sig af. Det er noget kunderne kan lide.

Og når du så er i gang med at forbedre din hverdag, hvorfor så ikke skabe noget liv i din have også? Der er sikkert rigelig mulighed for forbedringer og justeringer derude.

Hvis du ikke allerede har et, så få dig et æbletræ. Hvis har, så få dig et nyt.

Der klare fordele ved en dansk hjemmeside

Fordelene ved at gøre dine kunder bevidste om, at de er på en dansk hjemmeside, er af mange. Det er et kvalitetsstempel. Det siger til kunden, at hjemmesiden er godkendt på det danske marked. Det betyder noget herhjemme, men det betyder også noget i udlandet.

Dine kunder ved, at du overholder lovgivning på området. De ved, at de kan stole på hjemmesiden og ikke bliver snydt. De bliver trygge ved at benytte siden, og derfor trygge ved at anbefale den. Altså får du en god omtale.

Der er visse ting, du skal overholde, f.eks. skal du oplyse en kontaktformular, e-mail eller telefonnummer. Igen giver det hjemmesiden kvalitet, men det kan også være en hjælp til at benytte en formalia, der giver mening for en seriøs hjemmeside.

Fortsæt den sunde linje

Nu hvor hjemmesiden spiller. Hvad så med at få din sundhed op at køre på samme plan.

Du ved, det er sundt med frugt – men ikke nok med det. Et æbletræ hjælper dig med at komme i haven, få noget frisk luft og komme væk fra skrivebordet. Der er noget, der skal passes og plejes. Det giver et formål i haven, der er meget sundt.

Samtidig giver træet en god forståelse for den natur, vi nu engang er af. Det er sundt for helbredet både psykisk og fysisk at plante et træ. At se træet vokse og ændre sig, giver en god forståelse for naturen og livet.

Find dig et æbletræ – der er rigelig at vælge imellem. Selvfølgelig passer nogle træer bedst til din have, men stort set alle æbletræer på finder på hjemmesiden, kan du plante i haven. Gør noget ved det, og plant et æbletræ.

Liv på hjemmesiden og i haven

Sådan kan du slå to fluer med et smæk og få en rigtig god dag. Det spiller på hjemmesiden og i haven. Kunderne bliver trygge ved din hjemmesides nye kvalitetsstempel. Du bliver tryg og godt tilpas derhjemme med et æbletræ i haven, der giver dig masser af liv og energi.

Hvad venter du på? Der ikke nogen anden, der gør det for dig. Så få en danskCVR-ordning på din hjemmeside – det vil du sent fortryde. Og få liv i haven med et stort og flot æbletræ.

Det er ikke hver dag CVR og æbletræer bliver kombineret. I dag bliver de. I dag kan du få det bedste fra to verdener. Slå til nu.

Klik for at anmelde guiden
[i Alt: 0 Gennemsnit: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.